Medewerkers

Mw xDrs M M Mellema400600

Sinds 1999 ben ik als huisarts werkzaam in Munstergeleen. Vanaf 2016 ben ik
de praktijkhouder van Huisartsenpraktijk Munstergeleen. Voorafgaande aan mijn geneeskunde opleiding, was ik verpleegkundige. Voordat ik met mijn huisartsopleiding in Maastricht begon heb ik 3 jaar gewerkt als arts-assistent Chirurgie.
Tijdens mijn werk als huisarts (en SCEN-arts) heb ik me steeds meer verdiept in de Palliatieve Zorg. Hierdoor kan ik mijn patiënten aan het einde van het leven zelf intensief, professioneel en volgens de meest recente inzichten begeleiden. Dat ik daarnaast ook NAAV geregistreerd arts-acupuncturist ben, past bij mijn holistische mensvisie. Daarbij is het huisarts zijn voor mij van huis uit vertrouwd: zowel mijn vader als mijn opa waren huisartsen. Als huisartsopleider bij de Universiteit Maastricht, probeer ik ook een volgende generatie het enthousiasme voor mijn vak bij te brengen. Persoonlijke en vertrouwde zorg aan mijn patiënten kunnen en mogen geven, in alle fases van het leven, maakt voor mij mijn vak bijzonder.

Drs. M.M. Mellema
Huisarts
Nicole 2 400600

Sinds 2015 werk ik bij huisartsenpraktijk Munstergeleen op dinsdag, woensdag en donderdag. Op de dagen dat drs Mellema afwezig is, begeleid ik de huisarts in opleiding. Na afronding van de geneeskunde opleiding aan de Universiteit van Maastricht heb ik 2,5 jaar ervaring opgedaan in het ziekenhuis bij de cardiologie. Hierna ben ik gestart met de huisartsenopleiding in Maastricht.
Tijdens de huisartsenopleiding waren mijn keuzestages kindergeneeskunde, gynaecologie en dermatologie.
Ik ben nog steeds blij met mijn keuze voor het huisartsenvak, waarbij je het beroep arts in de volle breedte kunt beoefenen. Je ziet patiënten in allerlei fases van hun leven. Je ziet patiënten met acute en chronische klachten, maar ook patiënten met sociale en psychische klachten. Dit allemaal met korte afstand tot de patiënt, vaak in hun eigen woonomgeving. Mijn inziens maakt dat het huisartsenvak tot het mooiste specialisme dat bestaat.

Drs. N. Pustjens
Huisarts
arts in opleiding 400600

Ik ben geboren en getogen in Zuid-Limburg. Na afronding van de geneeskunde opleiding aan de Universiteit van Maastricht ben ik 1,5 jaar werkzaam geweest als arts-assistent cardiologie in het VieCuri Medisch Centrum. Hierna ben ik gestart met de huisartsenopleiding in Maastricht. Sinds mijn afstuderen in 2017 ben ik werkzaam als waarnemend huisarts. Waarbij ik zowel ervaringen in diverse huisartsenpraktijken als in het verpleeghuis heb opgedaan. Sinds oktober 2019 mag ik het huidige artsenteam aanvullen en ben ik een van de vaste gezichten van Huisartsenprakijk Munstergeleen. Mijn aandachtsgebied is de ouderenzorg. Ik vind het belangrijk dat iemand zich op zijn gemak voelt bij mij, waarbij wederzijds respect, vertrouwen en openheid een belangrijke rol spelen. Uiteraard sta ik open voor feedback, dus mocht u vragen en/of opmerkingen hebben dan hoor ik dat graag.

Drs. G. Schulmer
Huisarts
Nadine de Ruijter huisarts in opleidingnov 2021 copy

Tekst volgt.

Drs N. de Ruijter
Huisarts in opleiding
Hennie Slangen – Assistente 400600
Hennie Slangen
Doktersassistente
Ankie Spätjens – Assistente 400600
Ankie Spätjens
Doktersassistente
Maud Knoors nov 2021 doktersassistente copy
Maud Knoors
Doktersassistente
Petra Smeets-Landstra doktersassistente nov 2021 copy
Petra Smeets
Doktersassistente
Els Pinkaarts 40600
Els Pinkaarts
Praktijkondersteuner somatiek
Monique Goossen GGZ 400600
Monique Goossens
Praktijkondersteuner GGZ
foto coming soon
Margo Korpel
Praktijkondersteuner GGZ
Cecile praktijkmanager 400600
Cecile Geurts
Praktijkmanager
Team Huisartsen Munstergeleen
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Translate »
Call Now Button