Medewerkers

Mw xDrs M M Mellema400600

Tekst volgt.

Drs. M.M. Mellema
Huisarts
Nicole 2 400600

Sinds 2015 werk ik bij huisartsenpraktijk Munstergeleen op dinsdag, woensdag en donderdag. Op de dagen dat drs Mellema afwezig is, begeleid ik de huisarts in opleiding. Na afronding van de geneeskunde opleiding aan de Universiteit van Maastricht heb ik 2,5 jaar ervaring opgedaan in het ziekenhuis bij de cardiologie. Hierna ben ik gestart met de huisartsenopleiding in Maastricht.
Tijdens de huisartsenopleiding waren mijn keuzestages kindergeneeskunde, gynaecologie en dermatologie.
Ik ben nog steeds blij met mijn keuze voor het huisartsenvak, waarbij je het beroep arts in de volle breedte kunt beoefenen. Je ziet patiënten in allerlei fases van hun leven. Je ziet patiënten met acute en chronische klachten, maar ook patiënten met sociale en psychische klachten. Dit allemaal met korte afstand tot de patiënt, vaak in hun eigen woonomgeving. Mijn inziens maakt dat het huisartsenvak tot het mooiste specialisme dat bestaat.

Drs. N. Pustjens
Huisarts
arts in opleiding 400600

Ik ben geboren en getogen in Zuid-Limburg. Na afronding van de geneeskunde opleiding aan de Universiteit van Maastricht ben ik 1,5 jaar werkzaam geweest als arts-assistent cardiologie in het VieCuri Medisch Centrum. Hierna ben ik gestart met de huisartsenopleiding in Maastricht. Sinds mijn afstuderen in 2017 ben ik werkzaam als waarnemend huisarts. Waarbij ik zowel ervaringen in diverse huisartsenpraktijken als in het verpleeghuis heb opgedaan. Sinds oktober 2019 mag ik het huidige artsenteam aanvullen en ben ik een van de vaste gezichten van Huisartsenprakijk Munstergeleen. Mijn aandachtsgebied is de ouderenzorg. Ik vind het belangrijk dat iemand zich op zijn gemak voelt bij mij, waarbij wederzijds respect, vertrouwen en openheid een belangrijke rol spelen. Uiteraard sta ik open voor feedback, dus mocht u vragen en/of opmerkingen hebben dan hoor ik dat graag.

Drs. G. Schulmer
Huisarts
Hennie Slangen – Assistente 400600
Hennie Slangen
Doktersassistente
Ankie Spätjens – Assistente 400600
Ankie Spätjens
Doktersassistente
Maud Geurts 400600
Maud Knoors
Doktersassistente
Els Pinkaarts 40600
Els Pinkaarts
Praktijkondersteuner somatiek
Monique Goossen GGZ 400600
Monique Goossens
Praktijkondersteuner GGZ
Jos Ruigrok 400600
Jos Ruigrok
Praktijkondersteuner GGZ
Cecile praktijkmanager 400600
Cecile Geurts
Praktijkmanager
Team Huisartsen Munstergeleen
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Call Now Button
Translate »