Vervolgbericht van uw huisarts, M.Mellema

Vervolgbericht van uw huisarts, M.Mellema

Beste patiënten,

zoals U weet heb ik afgelopen april een uitgebreide rugoperatie ondergaan. Er was een revalidatieproces voorzien van 3-6 maanden.

Na een goede start zijn er echter complicaties opgetreden. Op dit moment kan ik nog erg beperkt zitten en lopen. Hierdoor is het voor nog niet mogelijk mijn werkzaamheden als huisarts op de praktijk te hervatten. De U inmiddels bekende waarnemers zullen de de komende tijd de huisartsgeneeskundige zorg blijven leveren.

Wel probeer ik de komende tijd, zittend, op de praktijk aanwezig te zijn om de praktijkvoering aan te sturen. Te beginnen met 2 of 3 dagen van 2uur. Het is nog niet mogelijk spreekuur-afspraken met mij te maken. Het voornemen is om dit over enige tijd weer wel mogelijk te maken.

 

Marieke Mellema,

huisarts.Translate »
Call Now Button