Arts in Opleiding bedankt U en ons.

Arts in Opleiding bedankt U en ons.

 

Lieve allemaal, 

 

Mijn jaar bij deze gezellige huisartsenpraktijk in Munstergeleen zit er helaas op. De tijd is voorbijgevlogen, en ik kijk met veel plezier terug naar het afgelopen jaar.  

Een jaar waar ik veel leuke mensen heb mogen ontmoeten, ik waardeer dat ik jullie bijzondere momenten mee mocht maken en bedank jullie voor het vertrouwen die jullie in mij hebben. Dankzij jullie openheid, vriendelijkheid en meedenken konden we samen zorgen voor een juiste en passende behandeling. Met deze kansen heb ik meer ervaring op kunnen doen als toekomstige huisarts. Zoals ik al vaker heb gezegd, mochten jullie je nog bedenken, huisarts is toch het leukste vak wat er is, ik raad het aan. 

 

Verder wil ik iedereen in de praktijk bedanken voor de gezellige tijd, de fijne samenwerking waarin laagdrempelig overlegd werd en altijd meegedacht bij vragen. Jullie hebben mij ontvangen in een warm bad. 

 

Wie weet, tot ziens. 

 

Groetjes, Laura van der Heide, huisarts in opleiding.  

 Translate »
Call Now Button