de Praktijk - Huisartsenpraktijk Munstergeleen
Huisartsenpraktijk Munstergeleen 1e etage Drs M. Mellema
Drs. M. Mellema, Drs. N. Pustjens, huisartsen Munstergeleen, Praktijk Munstergeleen, Huisartsenpraktijkmunstergeleen, assistente Hennie Slangen, assitente, gemeentehuis Munstergeleen, dokters munstergeleen, dokter M.M.Mellema
318
page-template-default,page,page-id-318,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,vss_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Huisartsenteam

 

In onze praktijk zijn 3 huisartsen werkzaam.

Twee in leeftijd verschillende huisartsen (mw. M.Mellema en mw. N.Pustjens) en een arts in opleiding tot huisarts, verbonden aan de universiteit van Maastricht.

Als patiënt heeft u de keuze met welke huisarts u een afspraak wilt maken. Voor een eenmalig consult of om een langdurige zorgrelatie mee op te bouwen.

 

Nieuwe patiënten

 

De praktijk neemt nieuwe patiënten aan. Wij zorgen graag voor u. Komt u in (de buurt van) Huisartsenpraktijk Munstergeleen wonen of woont u er al en wilt u patiënt worden? Bel dan even met onze assistente.

Zij kan u vertellen of en hoe inschrijving mogelijk is.

huisartsenpraktijkmunstergeleen

De praktijk is (voorlopig) op de eerste verdieping. U kunt zich meteen boven melden bij de assistente zodat wij weten dat u aanwezig bent.