Huisarts Mellema, update

Huisarts Mellema, update

Beste patiënten en collega’s.

 

Graag wil ik u informeren over de verdere ontwikkelingen rondom mijn functioneren als huisarts.

Zoals de meesten van u weten heb ik vorig jaar een uitgebreide rugoperatie gehad. Gebleken is dat deze operatie uiteindelijk onvoldoende effectief is geweest. Daarom is komende maand, half maart, een 2e operatie gepland. Daarbij zullen aanvullend opnieuw enkele wervels in mijn rug vastgezet worden. Deze operatie vraagt vervolgens wederom een revalidatie traject.

Het is mijn hoop en verwachting dat na deze operatie het herstel zo zal verlopen dat ik mijn werkzaamheden als huisarts op termijn weer kan gaan hervatten.

Tijdens mijn afwezigheid zal de huisartsenzorg van mijn praktijk door de bij u inmiddels bekende collega’s – drs Nicole Pustjens, drs Sabine Wierts en drs Anneke Tijhuis- worden overgenomen. U kunt zoals gebruikelijk contact opnemen met de praktijk voor het maken van afspraken of het beantwoorden van uw vragen. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij, samen met mijn assistentes, de zorg kunnen bieden die u nodig heeft.

Ik ben u dankbaar voor de vele lieve reacties die ik reeds van velen van u mocht ontvangen gedurende mijn ziekteproces. Uw begrip en steun tijdens deze periode waardeer ik zeer.

Ik kijk ernaar uit om over enige tijd u weer te zien en voor u te kunnen functioneren als huisarts.

 

Met vriendelijke groet,

Marieke MellemaTranslate »
Call Now Button