Covid-19 vaccinatie door huisarts volledig afgerond.

Covid-19 vaccinatie door huisarts volledig afgerond.

De covid-19 vaccinaties die door Huisartsenpraktijk Munstergeleen uitgevoerd zouden worden zijn volledig afgerond. Er zijn op de laatste dag, 16 juli, enkele vaccins overgebleven. Dat is een heel mooi resultaat. Dank u wel voor het opvolgen van onze aanwijzingen.

 

Wie ontvangt prik van de huisarts?

Op verzoek van de overheid vaccineert de huisarts mensen geboren van 1956 t/m 1960 met het Astra Zeneca vaccin.

Het  eerste en tweede vaccin, voor geboortejaar 1956 en 1957,  is al gezet . We zijn tevreden over de opkomst, er waren slechts een paar afmeldingen.

De volgende leeftijdsgrens, 1958, 1959 en 1960 heeft inmiddels de eerste prik ontvangen en zij krijgen de tweede prik in juli. In de uitnodigingsbrief staat de datum en het tijdstip waarop u verwacht wordt. Vergeet niet de bijbehorende gezondheidsverklaring ingevuld mee te nemen.

Het RIVM adviseert nog steeds om te vaccineren, wij hoeven dus geen afspraken te annuleren.

De telefoon is op dit moment  langdurig bezet, daarom stellen we het op prijs als u zich aan het vermelde tijdstip houdt, zodat de reguliere zorg niet in de verdrukking komt. Gezien de zeer beperkte houdbaarheid van een aangebroken flacon, is het niet mogelijk een andere dag af te spreken.

Wie ontvangt prik van de GGD?

Mensen jonger dan 60 met een medische indicatie. Zij hebben een brief ontvangen waarmee een afspraak gemaakt kan worden bij de GGD. In deze brief staat het afsprakennummer. Voor zover bekend heeft iedereen met een medische indicatie de eerste prik  gehad.

Wie heeft een medische indicatie?

Iedereen, jonger dan 60, die vorig jaar van de huisarts een uitnodiging kreeg voor een griepprik, kan een uitnodiging voor covid-19 vaccinatie verwachten. Ook als u wel een uitnodiging had maar niet bent gekomen.Call Now Button
Translate »