Bewijs van vaccinatie voor reizen of toegang tot evenementen.

Bewijs van vaccinatie voor reizen of toegang tot evenementen.

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie?
Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck-website of -app? Neem dan contact op met de Rijksoverheid. Bel naar 0800-1421. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft. U kunt ook mailen naar helpdesk@coronacheck.nl

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden?  Als u bij de GGD gevaccineerd bent kunt u contact opnemen met de GGD, 0800-5090. Zij kunnen kijken wat er misgegaan is en eventueel uw gegevens aanpassen.

Alléén als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen.

Stuurt u dan een e-mail naar huisartsenpraktijkmunstergeleen@ezorg.nl. Geef aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen, omdat dat dit niet is gelukt via CoronaCheck.nl. Vermeld ook uw contactgegevens, zodat we contact met u kunnen opnemen als dat nodig is.
Als het voor ons mogelijk is om u een vaccinatiebewijs te geven, dan sturen we u dat toe. Houd rekening met 3 werkdagen.

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.Call Now Button
Translate »