Bericht van uw huisarts, M.Mellema

Bericht van uw huisarts, M.Mellema


Beste patiënten,

Zoals u misschien al heeft ervaren of gehoord ben ik, dokter Mellema, de laatste maanden op de praktijk gedeeltelijk uitgevallen. Dit hield verband met lichamelijke klachten.
Een lang bestaande rug afwijking is de afgelopen jaren erger geworden. Een uitgebreide hersteloperatie aan mijn rug is nu noodzakelijk. Deze ingrijpende rugoperatie zal in april gaan plaatsvinden.

Ik zal daarom na Pasen gedurende enige tijd geheel afwezig zijn in de Huisartsenpraktijk Munstergeleen. Naar verwachting zal herstel en revalidatie ongeveer een half jaar in beslag nemen. Bij een voorspoedig verloop is het nadrukkelijk mijn bedoeling de praktijkvoering weer volledig op me te nemen. Te beginnen met een gedeeltelijke aanwezigheid per dag, zoals ik dat tot Pasen ook zal doen.

De zorg voor u, mijn patiënten, blijft gedurende die tijd uiteraard gegarandeerd. Daarvoor zorgen de bij u reeds bekende huisartsen in onze praktijk: dokter mw. N.Pustjens, dokter dhr. R.Nijenhuis en dokter mw. S.Wierts.
Zij zullen gezamenlijk de zorg voor de patiënten van de praktijk tijdens mijn afwezigheid overnemen.

Naar ik hoop heb ik u hierbij voldoende geïnformeerd en vraag ik om begrip en medewerking in deze situatie.

Met vriendelijke groet,

Marieke Mellema.Translate »
Call Now Button